Med over 20 års erfaring, har vi fået adskillige køreskoleelever succesfuldt igennem forløbet – med et friskt kørekort som belønning.

Søllerød Trafikskole består af et team af køreskolelærere, der er uhyrligt engagerede i erhvervet og brænder for at lære fra sig. Samtidig lægger vi vægt på betydningen af konstruktiv indlæring, derfor er det vigtigt for os, at undervisningen – udover at være læringsrig – også er spændende og livlig.

Vi deltager løbende i kurser og videreuddannelse, derfor er vi på toppen af vores felt og altid klare til at fremme færdselssikkerheden igennem til vores elever.

Teoriundervisningen foregår i form af klasseundervisning med få elever pr. hold. Dette sikrer vores elever en bedre dialog, hvor der er plads og tid til alle – man bliver ikke glemt i mængden. Erfaringen fortæller os desuden, at klasseundervisning giver bedre resultater med heraf færre ekstra omkostninger for eleverne.

Vi har tre afdelinger i: Nærum, Holte og Farum. Her afholder vi løbende intro-aftener, hvor man uforpligtet kan møde op og høre om hele kørekort-forløbet. Samme aften gennemgås teorilektion 1, og man før man ved af det, er man officielt køreskoleelev!